Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Jalkapallo ja futsal
Kotipaikka Turku
Jäseniä 32
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Tuukka

Halojatahalloo! Muutama peluri puuttuu vielä Jopoxin vihreältä listalta. Lienee myös syytä huomioida sellainen pieni tarpeellisuus, että alle 16v pelaajan vanhemman on kuitattava tietosuojahyväksyntä pelaajan puolesta, muuten ei ovet aukene edes kolkuttavalle. Hoitakaa siis asia pikimmiten kuntoon, jotta kommunikaatio pysyy kondiksessa, lähes yhtä rautaisessa kuin pelimies kesän korvilla. Samoiten kannattaa hakea jostakin sovelluskaupasta tuo Jopox-applikaatio, jotta pysyy ajan hermolla.

Akseli

Hei,

Huomasin tämän viestin vasta nyt ja Latasin Jopox-sovelluksen, mutta kirjautuminen vaatii salasanan. Mikä salasana mahtaa olla kyseessä ja mistä sellaisen voi saada?

T. Elina Tuominen (Akselin äiti)

Tuukka

Laitoin juuri uuden kutsun, pitäisi tulla siis sähköpostissa jonkinlainen linkki. Sitä kautta pitäisi pystyä luomaan oma salasana. Tosin itse en tiedä tarkkaan mitä pitää tehdä, mutta jos apua tarvitaan niin yritetään auttaa.

Mergim ilmoittautui out

Tulen myöhässä max. 15min

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja: Petteri Uusitalo, petteri.uusitalo(a)me.com, 050 432 8569

Valmentaja: Arif Bujupi, arif.bujupi(a)gmail.com, 040 143 9020

Valmentaja: Jari Laaksonen, laaksonen.jari(a)outlook.com

Valmentaja: Aleksi Nuorela

 

Joukkueen tilinumero on FI96 1552 3500 1227 12.

40525 1411378904 display